Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να της χαρίσεις πολλαπλούς οργασμούς

Το να ικανοποιήσεις στον απόλυτο βαθμό μια γυναίκα δεν είναι πυρηνική φυσική. Ακόμη κι αν σου μοιάζει με κάτι τέτοιο. Υπάρχουν βήματα για να φτάσεις (ή μάλλον για να φτάσει αυτή) στην κορύφωση και όχι μόνο μία φορά. Απαιτείται όμως τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία. Ξεκίνα λοιπόν με τα παρακάτω απλά βήματα.

Επικοινώνησε μαζί της

Αν αναρωτιέσαι τι κάνεις σωστά και τι λάθος στο σεξ απλά συζήτησέ το μαζί της. Άφησέ τη να σου «ανοιχτεί», να νιώσει οικεία και να σου πει τι παραπάνω θέλει από σένα. Θέλει να είσαι πιο τρυφερός; Πιο αποφασιστικός; Πιο αργός; Ε, το ίδιο γίνεται και με τους οργασμούς της. Ρώτησέ τι της αρέσει, μάθε και κάνε τα πράξη.

Χτίσε ερωτική ένταση

Λίγα πράγματα είναι πιο επιτυχημένα από αυτό στο συγκεκριμένο θέμα. Ξεκίνα με πονηρά μηνύματα το πρωί, μαγείρεψέ της ένα όμορφο δείπνο, χαμήλωσε το φωτισμό και γενικά παίξε εκείνη την μπαλίτσα που θα σε οδηγήσει μαζί της στο κρεβάτι. Και θα είστε και οι δυο αρκετά πεινασμένοι για σεξ.

Επικεντρώσου στις ερωτογενείς ζώνες της

«Αφού φτάσει στην κορύφωση, άσε την κλειτορίδα της να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Γίνεται πολύ ευαίσθητη αμέσως μετά το σεξ» λέει ο σύμβουλος σχέσεων Ian Kerner, που μεταξύ άλλων έχει γράψει και το περίφημο She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman. Κατά τη διάρκεια όμως αυτού του διαλείμματος ασχολήσου με εκείνα τα ερωτογενή της σημεία. Αν δε γνωρίζεις ποια είναι, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα.

Χάιδεψέ την (δεν δαγκώνει)

Ακόμη και μετά τον οργασμό, οφείλεις να είσαι τρυφερός και περιποιητικός. Χάιδεψέ την τρυφερά στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα με τα δάχτυλά σου. Μη βιαστείς να αυξήσεις ένταση και ρυθμό, αλλά κάνε το σταδιακά, μέχρι να μπορεί να ακολουθήσει για ακόμη έναν γύρο.

Δοκίμασε κάτι νέο

Κάποια πράγματα δουλεύουν πάντοτε όταν τα χρειάζεσαι. Αλλά το να βάλεις νέα κόλπα στο παιχνίδι είναι μια καλή ιδέα. Γιατί; Λόγω της ντοπαμίνης. Αυτή, δημιουργεί το συναίσθημα ικανοποίησης στον εγκέφαλο όταν βιώνεις νέες εμπειρίες.