Ο Μάνος ήταν “λαγός” της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και δύο μήνες;

Τη μεταστροφή του Μάνου Δασκαλάκη από υπερασπιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κατήγορο εξηγούν σε ένα βαθμό τα όσα απόκαλύπτονται. Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης  τον τελευταίο καιρό δυστυχώς συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλές άγνωστες πλευρές που ανατρέπουν την εικόνα και την άποψη που είχε για αυτή έως τώρα. Η εμπιστοσύνη του σε αυτή και οι βεβαιότητές του σχετικά με το τι μπορεί και τι όχι να κάνει έχουν κλονιστεί. Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε ότι επιβεβαίωσε από το στενό περιβάλλον του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, κάτι για το οποίο μέχρι πρότινος, όπως είπε, δεν την είχε ικανή να το κάνει. Επίσης, τόνισε ότι εντύπωση του προκαλεί και το γεγονός ότι παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών και τις βαριές κατηγορίες που τη βαραίνουν η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν μιλά με ανθρώπους τους περιβάλλοντος του ρωτά μόνο για το πού βρίσκεται ο Μάνος, τι κάνει και με ποιον είναι.

Είναι προφανές ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ίσως να έπαιζε ένα περίεργο ρόλο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αλλωστε και η πρώην πεθερά του είχε αφήσει αιχμές ότι μιλούσε με την Αστυνομία. Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όλα αυτάδείχνουν πως ίσως ο Μάνος αμέσως μετά την κηδεία να είχε καταλάβει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Πως δεν ήταν δυνατόν να πέθαναν «τυχαία» και τα τρία παιδιά του. Και ο νους του… είχε πάει στην Ρούλα η οποία είχε δείξει δείγματα «περίεργων» συμπεριφορών και ήταν εμμονική σε υπέρτατο παθολογικό βαθμό μαζί του. Μπορεί δηλαδή Αστυνομικοί να καθοδηγούσαν τον Μάνο όλο αυτό το χρονικό διάστημα για το πώς θα κινείται. Γι αυτό και η «απότομη» μεταστροφή του όταν συνελήφθη η Ρούλα. Ενώ μέχρι και την προηγούμενη μέρα έλεγε πως… «πάνε μαζί παντού»! Δεν αποκλείεται και στην προσωπική του ζωή να της έκανε τα ερωτικά χατίρια προκειμένου να την κρατά «ήρεμη» μέχρι η Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνά της. Γι αυτό και η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου αποκάλυψε πως μέχρι και την σύλληψη, παρά το ότι ήταν σε διάσταση, είχαν ερωτική ζωή!

Δεν είναι τυχαία και όσα αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη. Ζήτησε  να μπεί στο κελί που βρίσκεται η 33χρονη και μετά ας πάει ο ίδιος φυλακή.«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία.Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε  ο Μάνος Δασκαλάκης φανερώνοντας πως πλέον το ρήγμα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είναι τεράστιο αφού και αυτός έθεσε εαυτόν απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.