Ο Καλ Πεν αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του- Το ευτράπελο στο πρώτο ραντεβού πριν 11 χρόνια

Όσοι ακολουθούν τον Καλ Πεν, ξέρουν πως πρόκειται για έναν επιτυχημένο ηθοποιό (House, Designated Survivor, Harold & Kumar), που πέρασε δυο χρόνια δουλεύοντας στον Λευκό Οίκο για την κυβέρνηση Ομπάμα.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι πως ο 44χρονος ηθοποιός έχει σχέση εδώ και 11 χρόνια και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του, Τζος. 

Στο νέο του βιβλίο «You Can’t Be Serious» αφηγείται την ιστορία της γνωριμίας τους, πώς ερωτεύτηκαν όταν ο ίδιος ζούσε στην Ουάσιγκτον και μιλά στο People για την απόφασή του να μοιραστεί την σχέση τους με το κοινό.

«Ήθελα η ιστορία μου να είναι αυθεντική από την οπτική μου και ειπωμένη με τρόπο που να νιώσεις ότι πραγματικά με ξέρεις», εξηγεί. 

Μιλώντας για το πρώτο ραντεβού τους, αποκαλύπτει ότι έπαθε σοκ όταν ο Τζος έφτασε στο σπίτι του, κουβαλώντας μαζί 18 μπίρες και αμέσως άνοιξε την τηλεόραση για να δει αγώνες αυτοκινήτων.

«Σκέφτηκα, “αυτό δεν βλέπω να λειτουργεί”», θυμάται. «Είχα μια μέρα ρεπό από τον Λευκό Οίκο και αυτός ο τύπος, έβλεπε αυτοκίνητα να πηγαινοέρχονται; Μετά από μερικούς μήνες βλέπαμε μαζί κάθε Κυριακή και λέω, “Τι γίνεται;”. Βασικά, θέλω οι αναγνώστες να απολαύσουν την αγάπη και το χιούμορ σε όλες τις ιστορίες». 

Ο Καλ Πεν λέει πως νιώθει ευγνώμων για την στήριξη που είχε ανέκαθεν από την οικογένεια και τους φίλους του σε όλ;α, αλλά κυρίως στην σχέση του με τον Τζος.

«Λέω πράγματα στους γονείς και τους κοντινούς φίλους μου πρώτα. Ξέρω ότι ακούγεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια: όταν έχεις ανακοινώσει στους Ινδούς γονείς σου ότι σκοπεύεις να γίνεις ηθοποιός, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση μετά είναι πανεύκολη. Σου λένε, “ναι, εντάξει”. Με στήριξαν όλοι, ήταν υπέροχο. Ξέρω πως καθένας έχει διαφορετική εμπειρία οπότε νιώθω πραγματικά τυχερός», σημειώνει. 

Όπως εξηγεί, ανακάλυψε την σεξουαλικότητά του «σχετικά καθυστερημένα» συγκριτικά με άλλους. «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σε αυτά. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι του γίνεται σε διαφορετικές φάσης της ζωής του, οπότε χαίρομαι όταν μου συνέβη», λέει.

Εκτός από την κυκλοφορία του βιβλίο του, ο Καλ Πεν ασχολείται επίσης με τις ετοιμασίες του γάμου. «Οι οικογένειές μας θα είναι στο γάμο μας. Η μεγάλη διαφωνία είναι αν θα κάνουμε μικρό ή μεγάλο. Εγώ θέλω μια μεγάλη, ινδική τελετή αλλά ο Τζος σιχαίνεται τη δημοσιότητα. Μου λέει, “Να κάνουμε κάτι ένα 20λεπτό με τις οικογένειες και τέλος”. Οπότε μάλλον πρέπει να τα βρούμε στη μέση», καταλήγει.