Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεργάζεται με την εταιρία KONVA

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους σπουδαστές της Γαστρονομίας, να δημιουργήσουν με την εταιρεία KONVA που παράγει τις ιστορικές μάρκες θαλασσινών TRATA & FLOKOS. Στις κουζίνες του τμήματος μαγειρικής και με την κατάλληλη καθοδήγηση των καθηγητών chef της σχολής,  θα έχουν την δυνατότητα να πρωτοτυπήσουν δημιουργώντας μοναδικά γαστριμαργικά πιάτα με βασικό στοιχείο τα ποιοτικά ψαρικά. Τον μοναδικό καπνιστό τόνο ΤRATA που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα αλλά και την καπνιστή ρέγγα TRATA , κατεψυγμένη σαρδέλα TRATA ON ICE καθώς και το καπνιστό σκουμπρί FLOKOS ,θα έχουν στη διάθεσή τους οι σπουδαστές  στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ.

Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων αλλά και εκπαιδευτικές επισκέψεις στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της KONVA στο οποίο παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται όλα τα ποιοτικά ψαρικά της εταιρείας. 

Η KONVA αποτελεί τον leader της κατηγορίας ψαρικών στην Ελληνική αγορά εδώ και τρείς γενιές. Με ιστορία πάνω από 90 χρόνια, αποτελεί πλέον μια από τις πιο μοντέρνες και προηγμένες βιομηχανίες ψαρικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευση του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.