ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: Τα ποντίκια απειλούν το ίντερνετ

Το φαινόμενο καταγράφηκε «επίσημα» στον Πύργο, όμως σύμφωνα με τεχνικούς δικτύων δεν αποκλείεται να έχει συμβεί και στην Πάτρα ή… να συμβεί στο άμεσο μέλλον! Το δίκτυο οπτικών ινών της Πάτρας κινδυνεύει να γίνει… βορά τρωκτικών και δη… αρουραίων! Στην πόλη του Πύργου, για πολλοστή φορά οι συνδρομητές που έχουν μπει στο δίκτυο των οπτικών ινών, έμειναν χωρίς ίντερνετ εξαιτίας νέας βλάβης που παρουσιάστηκε, για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.

Το πρόβλημα με τα ποντίκια που δαγκώνουν και κόβουν τις οπτικές ίνες δεν είναι καινούργιο, όμως πλέον παρατηρείται σε μεγάλη συχνότητα! Φυσικά οι εταιρείες δεν προβαίνουν σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με την δράση των τρωκτικών, όμως όταν τα συνεργεία τους «επεμβαίνουν» για να διαπιστώσουν τις βλάβες… καταλαβαίνουν αμέσως τι έχει συμβεί και τι έκαναν τα «δοντάκια» των τρωκτικών!

Επίσημη ενημέρωση από τις εταιρίες έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει, όμως δεν αποκλείεται βλάβες που σημειώνονται στα δίκτυα οπτικών ινών και στην Πάτρα να οφείλεται σε αυτόν τον λόγο.