Οι δρόμοι της Πάτρας θα πλημμυρίσουν από Αϊ Βασίληδες με ποδήλατα!

Η Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσει από εποχούμενους Άγιος Βασίληδες οι οποίοι θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο πέρασμά τους από τους δρόμους της πόλης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών για μία ακόμα χρονιά συνδιοργανώνουν το Patras Santa Bike.

Με σύνθημα «Γίνε κι’ εσύ Άγιος Βασίλης για μίας ημέρα» και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων πάνω σε ένα ποδήλατο, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα ξεκινήσει η ποδηλατάδα, η οποία μέσω των οδών Σισίνη, Γούναρη, Κορίνθου, Ζαΐμη, Μαιζώνος Πλατεία Γεωργίου Α’, δημαρχείο (Μαιζώνος), Γούναρη, Κορίνθου θα καταλήξει στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Δεκάδες ποδηλάτες ντυμένοι Άγιο – Βασίληδες θα ποδηλατούν στην καρδιά της Πάτρας, σκορπίζοντας χαμόγελα και αγάπη, επιχειρώντας να μοιράσουν χαρά στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους. Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πάτρας (ΕΣΦΑΑΠ) και η Κοινωφελής «Καρναβάλι – Πάτρας» με το μουσικό άρμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ηλικίες από 10 ετών και άνω. Δηλώσεις στο info@popatras.gr