ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ – TEAM MANAGER Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ!

Η Παναχαϊκή φαίνεται με τις κινήσεις της ότι προσπαθεί να τους πιάσει όλους στον ύπνο. Εκεί που η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο σε πολλούς από τους φίλους της ομάδας που καθημερινά αγωνιούν για την Παναχαϊκή, η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» φαίνεται πως έχει επιλέξει μία στάση που μόνο θετικά μπορεί να της βγει.

Απόλυτη σιγή και εχεμύθεια στοιχεία που δείχνουν σοβαρότητα και αλλαγή πλεύσης. Μετά τη ξαφνική ανακοίνωση της μεταγραφής του Κολλά το βράδυ της Παρασκευής (2/7), το πρωί του Σαββάτου (3/7) η πατρινή ΠΑΕ αιφνιδίασε άπαντες με την επιλογή του προσώπου που θα είναι team manager και φυσικά θα έχει και καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Ο Γιώργος Ντάσιος, ένας άνθρωπος με πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε το πρωί στην Πάτρα και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Παναχαϊκής για να αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο. Ο Ντάσιος είναι παλιός γνώριμος καθώς για 1,5 χρόνο έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Επίσης έχει εμπειρία σε εξωαγωνιστικό πόστο καθώς ήταν διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2019-2020, όταν δηλαδή ο «Άγιαξ» ανέβηκε ως πρωταθλητής στην Super League.

Η Παναχαϊκή παρότι είναι νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα, ξαφνιάζει ευχάριστα με τον τρόπο που έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της και παράλληλα διαψεύδει τα άσχημα σενάρια. Για να γίνουν εξάλλου όλες αυτές οι κινήσεις (ανανεώσεις, μεταγραφές, προσλήψεις κ.ά), πέφτει ζεστό χρήμα κάτι που είναι ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας.

Έτσι, με αυτή την προσθήκη η Παναχαϊκή θωρακίζει τα αποδυτήρια της με ένα πρόσωπο που εκπέμπει σεβασμό σε όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Στα συν βέβαια το γεγονός ότι ξέρει καλά που έρχεται αφού πέρασε από τα αποδυτήρια στην Αγυιά 1,5 χρόνο ως παίκτης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντάσιο. Ο Γιώργος Ντάσιος αναλαμβάνει καθήκοντα team manager στην ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Ντάσιος είναι γεννηθείς στις 12/5/1983 και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής με πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής κατά κύριο λόγο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει τιμήσει στο παρελθόν και την κοκκινόμαυρη φανέλα από τον Ιανουάριου του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019 όντας μάλιστα και εκ των αρχηγών.

Μάλιστα, η Παναχαϊκή ήταν η τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς μόλις αποχώρησε σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ασχολήθηκε με αυτό από άλλη θέση. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2019-2020 ήταν διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα τη χρονιά δηλαδή που η ομάδα των Ιωαννίνων κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο ξανά στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες από το νέο του πόστο με την ομάδα μας!»