Μυλωνάς και επισήμως τέλος, με ευχαριστίες και συμπεράσματα από τις εκλογές

Σε μια πυκνή συγκέντρωση στελεχών και φίλων της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» απευθύνθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς το βράδυ της Δευτέρας 24/10.

Στη συγκέντρωση αυτή ο Σπύρος Μυλωνάς ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από τα δημοτικά πράγματα και να μην πάρει μέρος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»:

“Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι έδωσαν μαζί του τον προεκλογικό αγώνα για την έκβαση του οποίου, τόνισε πως, «αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τα λάθη, τις ολιγωρίες και τις αστοχίες που σημειώθηκαν».  Ταυτόχρονα προχώρησε σε μια ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος σημειώνοντας ότι η παράταξη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πανίσχυρο συνασπισμό οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων με προεξάρχοντα το ρόλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που παρενέβη απροκάλυπτα στις εκλογές υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου. Σύμφωνα πάντως με την ανάλυση του Σπύρου Μυλωνά κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος έπαιξε η ενότητα Μόβρης. Τέλος ο Σπύρος Μυλωνάς ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή προς όφελος του Δήμου και των δημοτών”.