Μηνύματα Πισπιρίγκου προς Μάνο: Θα δεις τι έχει να γίνει αύριο το πρωί

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τα μηνύματα -σε CD- που έχουν ανταλλάξει οι δύο γονείς από την Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά και τον θάνατο της 9χρονης κόρης του, της Τζωρτζίνας. Δεν έχουν εκτυπωθεί όλα τα μηνύματα, με την πλευρά του Μάνου να μην είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκτυπώθηκε ένα από αυτά και θεωρείται αρκετό σημαντικό. Το εν λόγω μήνυμα στάλθηκε από τη Ρούλα στον Μάνο στις 10 Απριλίου και στάλθηκε λίγο πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. Το συγκεκριμένο μήνυμα στάλθηκε στις 04:58 τα ξημερώματα της 10η Απριλίου και αναφέρει: «Θα δεις τώρα τι θα γίνει».

Τα μηνύματα, που έχουν ανταλλάξει Μάνος και Ρούλα, έχουν ξεκινήσει από τις 4 το πρωί και αυτό που νευριάζει την κατηγορούμενη είναι το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις στην Τζωρτζίνα και δεν έχει βρεθεί κάτι. Στη συνέχεια, ο Μάνος της αναφέρει ότι για αυτό το λόγο και θα πάνε στο ψυχολογικό κομμάτι, όπου και η 9χρονη θα εξεταζόταν από παιδοψυχολόγο. Εκεί, ήρθε και η αντίδραση της 34χρονης μητέρας, η οποία και του έγραψε: «εσύ, που τα ξέρεις αυτά; Εγώ δεν τα ξέρω αυτά, δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

Τότε είναι που γράφεται και το επίμαχο μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη, όπου και υπογραμμίζει «θα δεις τι θα γίνει αύριο». Ειδικότερα, στα μηνύματα που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφέρεται:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ είπα γιατί αν σήμερα δεν μου πουν τι έχει το παιδί, γιατί αν τη δεις θα τη λυπηθείς, εκείνη την ώρα θα ζητήσω να μεταφερθεί στο Ρίο

Μάνος Δασκαλάκης: Εσύ είπες, αλλά το παιδί δεν μπορεί να μεταφερθεί στο Ρίο τώρα. Το παιδί δεν έχει κάτι, έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές, θα ξανακοιτάξουν όλες τις εξετάσεις, πάλι, μέχρι τη Δευτέρα και τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσύ πού τα ξέρεις όλα αυτά και αν δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση. Και πάνω απ’ όλα ενώ τα ξέρεις, γιατί δε με ενημερώνεις και εγώ σε ενημερώνω για τα πάντα

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν ξέρω, αυτό που μου είπαν είναι ότι κοιτάνε να εξαντλήσουν όλες τις εξετάσεις. Ηδη, έχουν κάνει πάρα πολλές και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Τη Δευτέρα εγώ το είπα, μπορεί να τραβήξει και πιο μετά. Υπολογίζω Δευτέρα, γιατί μου είπαν ότι της έκανε όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί και όταν εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, θα εξετάσουν το ψυχολογικό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ σε ρώτησα κάτι, ποιος σου έκανε τέτοια ενημέρωση, ποιος γιατρός;

Μάνος Δασκαλάκης: Πού δεν έχεις τέτοια ενημέρωση, τα ίδια σου λένε και σένα. Δεν ξέρω, δε ρώτησα, γυναίκα ήταν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτον, εμένα μου είπαν «φεύγετε» χθες, ούτε ψυχολόγους, ούτε τίποτα, δεύτερον, εμένα δεν μου είπαν καν ότι θα κάτσουμε μέχρι τη Δευτέρα και τρίτον, μόνο ότι έχουμε κάνει τα πάντα και δεν ξέρουμε, μου έχουν πει, τέσπα. Αστο, θα το τακτοποιήσω και αυτό. Είμαι δύο μέρες άυπνη στην καρέκλα και εσύ στη μανούλα σου και ξέρεις παραπάνω. Θα δεις τι θα γίνει το πρωί, έγραψε μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου.