Μεσολόγγι: Βρέθηκε τετράδιο του Μπάμπη με όσους του χρωστούσαν – Επεκτείνονται και στην πόλη οι έρευνες για την καραμπίνα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Στις έρευνες συμμετέχει και ο Στρατός με ναρκαλιευτές που σαρώνουν κάθε σημείο του βάλτου, τόσο για την καραμπίνα, όσο και για το κινητό του θύματος, το οποίο θα αποκαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το δεκάβολο φυσίγγιο από μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και το οποίο εντοπίστηκε σε απόσταση 4 μέτρων από τη σορό έχει σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, ταυτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρεθεί και η καραμπίνα. Γι αυτό οι έρευνες για την καραμπίνα συνεχίζονται και πέρα από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του, δηλαδή και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου από κλιμάκια του στρατού.

Παράλληλα, βρέθηκε ένα τετράδιο στο οποίο το θύμα είχε σημειώσει ότι ο 51χρονος κατηγορούμενος του χρωστούσε 3.000 ευρώ, κάποια ξαδέρφη του 1.500, ένας φίλος του 400 και ένας άλλος φίλος του 100 ευρώ.

Όσον αφορά στην απολογία του 51χρονου, σύμφωνα με το ertnews.grαρνείται τις κατηγορίες για την ανθρωποκτονία. «Σας το ξαναείπα, είμαι αθώος. Όσες φορές και αν με ρωτήσετε, θα συνεχίσω να το λέω πως δεν σκότωσα εγώ τον Μπάμπη. Όσα λέγονται για τα δανεικά χρήματα που μου αποδίδουν πως χρωστούσα, δεν ισχύουν. Τα μόνα λεφτά που είχα δανειστεί ήταν 1.000 ευρώ και πιο παλιά, τον Ιούνιο, όταν και δανείστηκα το ποσό των 6.500 ευρώ. Δεν υπάρχουν άλλα δανεικά πέρα από αυτά που σας είπα. Αν χρωστούσαν και άλλα άτομα δεν το ξέρω» είπε στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ και αφού το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναζητούνται μαρτυρίες, καθώς δεν αποκλείεται η πιθανότητα συμμετοχής ενός ή περισσότερων συνεργών. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία.