Μεγάλος Διαγωνισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την υποστήριξη της FUJIFILM

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει το νέο Μεγάλο Διαγωνισμό φωτογραφίας και video “Οι πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής”, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν ευκαιρίες σπουδών.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στη φωτογραφία ή το video και να κερδίσουν 1 ετήσια υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και 1 φωτογραφική μηχανή Instax Mini Liplay, προσφορά του εκπαιδευτικού συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, FUJIFILM! Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών, με λήξη του διαγωνισμού στις 30/09.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Ο συμμετέχων επιλέγει σε ποιο αντικείμενο θέλει να διαγωνιστεί και αφού επιλέξει, καλείται να αποτυπώσει φωτογραφικά ή σε βίντεο τους δικούς του πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής. Ανθρώπους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο, για μια καλύτερη ζωή.

  • Λάβε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό, με έπαθλα μια ετήσια υποτροφία σπουδών και μία φωτογραφική μηχανή FUJIFILM!

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από επιτροπή εκπαιδευτών του τομέα Performing Arts, ενώ τα έργα θα αξιολογηθούν ως προς την αισθητική, τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και τη σύνθεση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει αποδείξει πως πιστεύει αληθινά στις δυνατότητες και το ταλέντο των νέων ανθρώπων και είναι εδώ για να τους βοηθήσει να τα εκμεταλλευτούν σωστά και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Έτσι, συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους που επιθυμούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να τους δίνει αυτό που τους λείπει: Μία ευκαιρία.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει βραβευτεί για δύο συνεχόμενες χρονιές με Gold Award ως ο «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς». Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 και 27001:2013 για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Με έντονο αναπτυξιακό προσανατολισμό, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει εκπαιδευτικές δομές σήμερα σε 8 σημαντικές πόλεις της χώρα: Αθήνα – Σταδίου 26, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο.

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για να τους ενημερώσουν για τις ειδικότητες, τις σπουδαστικές παροχές και τα προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 22.