ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Αυτή είναι η νέα του σχέση! Κυκλοφορούν στην Πάτρα!

Αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του σχέση έκανε γνωστή του πρώην ζευγαριού, ενώ μια νοσηλεύτρια δήλωσε ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν η μάνα που κλαίει για το παιδί της».

Σύμφωνα με το φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού,  ο πατέρας τον τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα είναι πλέον μαζί με φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την οποία μάλιστα συζεί.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, ωστόσο δεν φαίνεται να βιάζεται καθόλου. Προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή έχει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση όσον αφορά τους θανάτους των παιδιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προς το τέλος του μήνα και μετά να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση.

«Ο Μάνος κυκλοφορεί στην Πάτρα με ένα πολύ φιλικό πρόσωπο. Τον έχουμε συναντήσει δύο φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν κρύβονται. Νομίζω ναι, είναι η σχέση του. Τη δεύτερη φορά που τον είδαμε, σε παραλία, ήταν πιο κοντά. Σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές…», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε πως «και τις δύο φορές που τον είδα δεν είδα να είναι στενοχωρημένος. Καμία σχέση με έναν πατέρα που έχει χάσει τα παιδιά του. Τώρα εάν το κρύβει ή εάν το περνάει τόσο απαλά, μπράβο του».

«Πιστεύω πως ναι», απάντησε η κοινή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Μάνου σε ερώτηση για το εάν ο πατέρας των τριών κοριτσιών διατηρούσε σχέση με το εν λόγω άτομο και ενώ ήταν μαζί με τη μητέρα τους.

«Είναι πολύ κοινή τους φίλη. Ήταν αρκετά κοντά και σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ο Μάνος διαμένει στο σπίτι της κοπέλας. Η οικογένεια της κοπέλας δεν μιλάει καθόλου για τη σχέση με τον Μάνο. Μάλλον κάτι θα ξέρουν», πρόσθεσε.