Μάνος Δήμητρα… και μία θεία! Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα του “θρίλερ”

Πολλά είναι τα «περαιτέρω» ,που βρίσκονται στο λαβυρινθωειδές μυαλό της Ρούλας Πισπιρίγκου και έχουν αποδοθεί σε συστηματική προσπάθεια αποκωδικοποίησης οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον για τα καλά το ψυχιατρικό ιστορικό της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει κατά τα φαινόμενα μεγάλο χρονικό βάθος και «επεισόδια», τα οποία χρήζουν ανάλυσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», πολλά θα είχαν αποφευχθεί και ίσως δεν θα μιλούσαμε σήμερα για πιθανό «βασανιστικό» τέλος και των τριών κοριτσιών της οικογένειας, αν δεν περνούσε «απαρατήρητη» και αδιερεύνητη η ψυχιατρική της κατάσταση. Υπήρχε η δυνατότητα προ 8ετίας να «λοκαρισθεί» από κρατική Ιατρική Υπηρεσία η Ρούλα, αλλά δεν δόθηκε βάση στην περίπτωσή της. Είναι, βέβαιο, ότι οι αρχές θα πάρουν στα χέρια τους τα σχετικά έγγραφα, για να αποκαλυφθεί ο «φουρτουνιασμένος» ψυχικός κόσμος της 33χρονης.

Σε εμφανή σημεία στο «κάδρο» της ανατριχιαστικής υπόθεσης της απώλειας τριών αθώων ψυχών, βρίσκονται ο Μάνος, η Δήμητρα και μία θεία.

Ο πρώτος θα κληθεί να εξηγήσει πολλά κρίσιμα σημεία της «περιπετειώδους» σχέσης του με την Ρούλα. Και κυρίως, από που απέρρεαν οι υποψίες του για την εν διαστάσει σύζυγό του, όταν ήταν μόνη της στα νοσοκομειακά δωμάτια της Τζωρτζίνας και της Μαλένας. Ο άγριος τσακωμός του με τη Ρούλα, σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων, προκάλεσε τεράστιες εντυπώσεις και ερωτήματα. Γιατί ο πατέρας, είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο;». Υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει η Ρούλα στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάσθηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να «κρατάει» η Ρούλα τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες… Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Ως προς την αδελφή Δήμητρα, είναι υποχρεωμένη να εξηγήσει γιατί «μπέρδεψε» γεγονότα και από τις απαντήσεις της θα κριθούν πολλά…!

Ωμοί εκβιασμοί και λόγοι εκδίκησης, όπως γράψαμε και χθες, δίνουν ένα ευκρινέστατο στίγμα και είναι το μοναδικό που επεξεργάζονται οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.