ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Θα τους μηνύσω, θα τους ενάγω και θα τους καταγγείλλω στον Πανελλήνιο

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της 34χρονης μητέρας που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Οπως και στις προηγούμενες συνεδριάσεις που κατέθεσαν γιατροί του Καραμανδανείου έτσι και σήμερα θα καταθέσει η Ράνια Κελεσίδου, παιδίατρος στο νοσηλευτήριο.

Να σημειωθεί πως μετά από περίπου τρεις μήνες ακροαματικής διαδικασίας ολοκληρώνουν τις καταθέσεις τους οι γιατροί του Καραμανδανείου, του ενός εκ των 4 νοσοκομείων, που αναμένεται να καταθέσουν.

Εξάλλου την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 6 και 7 Απριλίου θα καταθέσει ο διευθυτνη΄ς της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου , Ανδρέας Ηλιάδης, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε το “καμπανάκι” για τη συμπεριφορά της κατηγορούμενης μητέρας, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Νέα επίθεση Κούγια κατά πάντων

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας ανέφερε:

Στην έναρξη της διαδικασίας θα αναδειχθεί από στοιχείο το οποίο βρήκαμε μετά από σκληρή δουλειά, πρόκειται για ένορκη κατάθεση έγκριτης καθηγήτριας, την οποία η κυρία Ανακρίτρια, καθ υπόδειξη της κυρίας Σπηλιοπούλου, απέφυγαν να την εξετάσουν ως μάρτυρα. Πρόκειται για ενα τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο. Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είχε δώσει κατάθεση στην υπόθεση Μαλενας και Ιριδας και είχε διαψεύσει εντελώς όσα κατέθεσαν εντελώς ψευδώς οι γιατροί του Καραμανδανείου. Αυτή η κατάθεση θα διαβαστεί σήμερα στο δικαστήριο.

Τον ιατρικο σύλλογο της Πάτρας, όχι απλά θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω, αλλά θα κάνω και καταγγελία στον ΠΙΣ για όσα είπαν εναντίον μου. Δεν διερωτήθηκαν; Γιατί τα έβαλα ξαφνικά με τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο; Σήμερα θα καταλάβουν τι σημαίνουν οι δηλώσεις του σε βάρος μου. Η επιλογή του κυρίου Πλεύρη ήταν άτυχης. Αυτά δεν είναι σοβαρά. Αν και συμπαθώ τον κύριο Πλεύρη, σήμερα καταρρέει με αδιάσειστο τρόπο η πρώτη κατηγορία σε βάρος της 33χρονης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ειλικρινά σας λέω ότι αποδεικνύεται η αθωότητα της.