Καταδίωξη μαύρης BMW X3 στην Πάτρα! Μυστήριο με τον οδηγό που “εξαφανίσθηκε” με μηχανή!

Σκηνές Fast and Furius στην καρναβαλική Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ το κέφι ήταν στην κορύφωσή του.

Το κέντρο της Αμεσης Δράσης της ΕΛΑΣ. στην οδό Ερμού έλαβε σήμα για ένα BMW X3 μαύρου χρώματος, το οποίο ήταν μεν νοικιασμένο από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων αλλά έφερε πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας που ανήκε επίσης σε όχημα που νοικιάζεται αλλά άλλης εταιρείας!

Το κυνηγητό ξεκίνησε από το κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα από την οδό Κορίνθου και Βότση! Το BMW με μόνο τον οδηγό στο εσωτερικό του, δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τότε… έγινε χαμός! Ο οδηγός του, ο οποίος απεδείχθη «Σουμάχερ», κινήθηκε στο κέντρο της Πάτρας χωρίς να σταματά σε κανένα κόκκινο φανάρι και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ή δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τροχαίο! Η κίνηση στο κέντρο εκείνη την ώρα, λόγω του καρναβαλιού, ήταν αυξημένη! Στην Αμεση Δράση σήμανε συναγερμός! Στη 1.40 τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκαν 4 περιπολικά να κυνηγούν το X3. Εφθασαν στην έξοδο της πόλης, στον νέο δρόμο, κινήθηκαν μέχρι Κανελλοπούλου, έκαναν αναστροφή και βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση με το BMW που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο! Το μαύρο SUV πέρασε με κόκκινο τη διασταύρωση της εθνικής με την Αρέθα, έστριψε στην Αγυιά και χάθηκε στα στενά. Πίσω του το πρώτο περιπολικό!

Οπως απεδείχθη αργότερα, όση ώρα διαρκούσε το κυνηγητό, ο οδηγός επικοινώνησε με κάποιον άλλον τηλεφωνικά. Σε ένα στενό της Αγυιάς ακινητοποίησε το ΒΜW Χ3, το παράτησε στην άκρη και εκεί τον περίμενε άνδρας με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί που ήδη είχαν φθάσει με τα περιπολικά, η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της BMW ήταν επαγγελματίας στο «τιμόνι» και η όλη «φάση» θύμιζε… Fast and Furius, τη γνωστή χολιγουντιανή ταινία.

Αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το όχημα, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

Εχουν πλέον κάποια στοιχεία που αφορούν το αυτοκίνητο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν είχαν δοθεί ψεύτικα στοιχεία όταν νοικιάστηκε το όχημα. Οι έρευνες συνεχίζονται!