Κέρκυρα: Νεαρή καταγγέλλει υπάλληλο ξενοδοχείου για βιασμό

Ο βιασμός που κατήγγειλε η 21χρονη στην Κέρκυρα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που προσπαθούν να φωτίσουν κάθε πτυχή της υπόθεσης…

Οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα προσπαθούν να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη, που για την ώρα διαφεύγει. Ο βιασμός που κατήγγειλε η 21χρονη τουρίστρια βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η κοπέλα περιέγραψε τα όσα έζησε και ανέφερε πως επρόκειτο για έναν από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την παρέα της. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να ρίξει φως στα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος εργάζεται ως υπάλληλος του ξενοδοχείου στην Βόρεια Κέρκυρα, όπου διαμένει η 21χρονη με τις φίλες της. Όπως είπε, οι δύο νέοι μιλούσαν μέσω εφαρμογής των social media.

Ο υπάλληλος της πρότεινε να την συναντήσει εκτός ξενοδοχείου. Όπως υποστήριξε η κοπέλα, η συνάντηση έγινε και ο 23χρονος την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό.

Εκεί, όπως κατήγγειλε, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Εκείνη τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε. Μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.