Κάτω Αχαΐα: Η κλοπή δικύκλου αποκάλυψε τους κουκουλοφόρους ληστές

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη των κουκουλοφόρων δραστών της ληστείας με λεία 1.800 ευρώ που σημειώθηκε σε βάρος ιδιοκτήτριας και υπαλλήλου καταστήματος στις 14 Ιανουαρίου στην Κάτω Αχαΐα, υπό την απειλή μαχαιριού προχώρησαν χθες σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.

Η δήλωση κλοπής δικύκλου από την περιοχή πλησίον του Νοσοκομείου «Ο Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, πριν από το «χτύπημα» σε συνδυασμό με στοιχεία που προέκυψαν κατά την προανάκριση, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση των συλληφθέντων. Αφού έκλεψαν το μηχανάκι μετά από περίπου 2 ώρες μετέβησαν στην Κάτω Αχαΐα για να ληστέψουν! Πρόκειται για μόνιμους κατοίκους Πατρών και Δυτικής Αχαΐας «γνωστοί» στις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Δυο εξ αυτών φέρεται πως έχουν ομολογήσει την πράξη τους.

Σήμερα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ληστεία, κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών.