Η συμμορία που σπέρνει τον τρόμο στα Ψηλαλώνια

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει για τους περίοικους στα Ψηλαλώνια, μια παρέα ανηλίκων που έχει κάνει στέκι της τη συγκεκριμένη πλατεία, συχνάζοντας εκεί κυρίως τι απογευματινές και τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η παρέα αυτή που αποτελείται από δέκα με δώδεκα άτομα νεαρών που είναι στην ηλικία των 14 με 17, πειράζουν τις κοπέλες που τυγχάνει να περνάνε από την πλατεία και ψάχνουν να βρουν αφορμές για να επιτεθούν σε αγόρια συνομήλικους τους.

Μάλιστα, κάνοντας κατάληψη σε συγκεκριμένα παγκάκια της πλατείας (κυρίως στο πάνω μέρος της) κοντά στο συντριβάνι και στην παιδική χαρά, διώχνουν από αυτά όσους δεν γνωρίζουν και κάθονται εκεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες αρκετοί ανήλικοι που τους άρεσε να συχνάζουν στη συγκεκριμένη πλατεία, αναγκάστηκαν και άλλαξαν στέκι, βλέποντας αυτή την κατάσταση.

Όπως λένε το γεγονός ότι μέχρι ώρας δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό επεισόδιο, οφείλεται κυρίως ότι τα άτομα που βάζουν στο μάτι υποχωρούν, μη θέλοντας να δώσουν προέκταση στο όλο θέμα.

Ωστόσο, η ομάδα αυτή αντί να συμμορφώνεται προκαλεί όλο και περισσότερο. Σημειώνουμε παρόμοια παράπονα για τη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχουν και από γονείς που πηγαίνουν στην παιδική χαρά της πλατείας.

Επιπλέον κάτοικοι που διαμένουν γύρω από την πλατεία, τονίζουν ότι η παρέα των παιδιών αυτών μένει και τις μετά μεσονύκτιες ώρες εκεί κάνοντας φασαρία και μη αφήνοντας τους να κλείσουν μάτι τις νύχτες.