Η Ρούλα και ο Μάνος αποχαιρετούν για πάντα το τρίτο τους κορίτσι!

Αντέχεις Ρούλα;

«Φυσικά και αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω… το μετά αβέβαιο».

Ο Μάνος;

«Βράχος και αυτός μέχρι την τελετή».

Και μετά βράχοι και οι δυό σας. Γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια να τους μιλάει. Να ανάβει το καντήλι.

«Σωστά».

Κάπως έτσι ήταν ο διάλογος με την πιο τραγική μάνα της χώρας. Την Ρούλα Πισπιρίγγου. Την γυναίκα που έχασε 3 κορίτσια σε τρία χρόνια. Στο πλευρό της ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς τους, η Λεύκω, η νονά της μικρής Τζωρτζίνας, τα αδέλφια τους και όλη η Πάτρα.

Το τελευταίο αντίο στην 9χρονη Τζωρτζίνα θα πουν σήμερα οικογένεια και συγγενείς, στην Πάτρα. Η κηδεία της θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο Συχαινών. Το αγγελούδι έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο πένθος τους γονείς και ;oλη την οικογένεια μια και έχουν πεθάνει και τα άλλα δύο αδέλφια της. To δράμα της οικογένειας που έχασε και τα τρία παιδιά της, μέσα σε τρία χρόνια, έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση. Όπως μας ενημέρωσε η μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγγου, η Μαλένα «έφυγε» από την ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Η Ιριδα μόλις 6 μηνών το 2020 από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γεννετής. Η νεκροψία για την Τζωρτζίνα έγινε χθες στην Αθήνα. Τα αιτια που προκάλεσαν την καρδιακη ανακοπή, ανεξήγητα. Περιμένουν τις ιστολογικές εξετάσεις.

Η οικογένεια ζήτησε να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και στην εκκλησία θα υπάρχει κουτί του Συλλόγου ώστε να ρίχνει ο καθένας ότι επιθυμεί.