“Εφυγε” νωρίς μία υπέροχη δασκάλα της Πάτρας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συνταξιούχο συνάδελφο  Βιβή Νικολάου  που έφυγε από τη ζωή  μόλις σε ηλικία 63 ετών δίνοντας τους τελευταίους μήνες σπουδαία μάχη με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Η  συνάδελφος Βιβή υπηρέτησε σε σχολεία της περιοχή μας ενώ τα τελευταία χρονιά υπηρέτησε στο 47ο δημοτικό σχολείο Πατρών.

Αγαπητή σε μαθητές  συνάδελφους και γονείς ξεχώριζε για το χαμόγελο της την ηρεμία αλλά και το θάρρος που αντιμετώπιζε όλες τις δυσκολίες.

Ακόμα και ως συνταξιούχος δασκάλα συμμετείχε στις δράσεις του συλλόγου μας δηλώνοντας την αλληλεγγύη της σε κάθε προσπάθεια μας να γίνει η Δημόσια Παιδεία καλύτερη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στα παιδιά της Γιάννη και Ειρήνη , στο σύζυγό της και συνάδελφό μας Νίκο ,στους λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της.Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 19  Φεβρουάριου και ώρα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά”.