Ετσι θα είναι το «Ναυτίλος Project» – Εντυπωσιάζει η μεγα-μαρίνα στο Πλατυγιάλι

Μορφή αρχίζει να παίρνει -προς το παρόν στο διαδίκτυο- η σχεδιαζόμενη επένδυση, της μέγα-μαρίνας «Ναυτίλος» στο Πλατυγιάλι Αστακού. Το επονομαζόμενο project «Mega Yatch Marina and Resort Nautilus investment Limited» φέρεται να έχει υποβάλλει αίτημα ένταξης στο καθεστώς στρατηγικών επενδύσεων του Enterprise Greece και προχωρά σε αναζήτηση επενδυτή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το επενδυτικό σχέδιο, ενώ οι αρχικές ανακοινώσεις είχαν αντιμετωπιστεί με επιφύλαξη.

Πάντως, στον ιστότοπο της επένδυσης, αναφέρεται πως η MYMAR Nautilus Investments Limited είναι μία ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που συστάθηκε στην Κύπρο στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Διαθέτει υποκατάστημα στην Ελλάδα με τη διακριτική επωνυμία MYMAR Nautilus Investments Limited, το οποίο ιδρύθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2021.

Η MYMAR Nautilus Investments Ltd είναι ο κύριος προγραμματιστής του Project Nautilus και δεσμεύεται να μετατρέψει το λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων βαθέων υδάτων στο Πλατυγιάλι-Αστακός σε ένα μελλοντικό, εξαιρετικά βιώσιμο θαλάσσιο χωριό και ένα πολυτελές οικοσύστημα μαρίνας στην καρδιά της Μεσογείου.

Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Dr. N. Αθανασόπουλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ, κάτοχος διδακτορικού τίτλου. Εχει διατελέσει διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, διευθυντής Σιδηροδρομικών Μεταφορών στη Rail Cargo Logistics Goldair και διευθύνων σύμβουλος στον Oμιλο Εταιρειών ΟΑΣΑ.