Επιχείρηση του Στρατού για τους εγκλωβισμένους οδηγούς – Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος στην Αττική Οδό

Η κακοκαιρία “Ελπίς” σφυροκοπά τη χώρα. Στη μάχη του απεγκλωβισμού οδηγών στην Αττική Οδό μπαίνει ο Στρατός. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να επιχειρήσει ο Στρατός προκειμένου να μοιράσει τρόφιμα, νερό και καύσιμα στους οδηγούς που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, ξεκινώντας από την Αττική Οδό.

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού γίνεται από έξι σημεία. “Το μέλημά μας είναι πώς θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική Οδό”, αναφέρουν ενώ στις 20:00 θα κάνει δηλώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Επίσης, αύριο κηρύσσεται αργία παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σημειώνεται ότι συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται στις εισόδους της Αττικής οδού, όπου βρίσκονται ακινητοποιημένοι εδώ και ώρες εκατοντάδες οδηγοί, για να μπορέσουν επιτέλους να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που κινδυνεύουν να περάσουν τη νύχτα στα αυτοκίνητα τους με πολικές θερμοκρασίες.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα  της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.