Επεισόδιο με πρώην ζευγάρι… έξω από Γυμνάσιο! Ανήλικος απείλησε πατέρα κα αδελφή!

Δεν έχουν τέλος τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφει το Αστυνομικό δελτίο. Η δήλωση Χρυσοχοϊδη πως… κάθε 45 λεπτά έχουμε και μία επίθεση βίας φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πλήρως. Τα τελευταία περιστατικά είναι τα εξής:

Ανήλικος απείλησε τον πατέρα και την αδερφή του

Ανήλικος στην Κατπούνα Αιτωλοακαρνανίας εξύβισε και απείλησε τον 54χρονο πατέρα του και την αδελφή του. Ο ανήλικος μόλις 14 ετών. Αφού τους απείλησε λεκτικά στη συνέχεια πήρα ένα μαχαίρι κουζίνας και άρχισε να τους απειλεί. Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας του ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία τον αναζητά.

Χτύπησε με τούβλο τη γυναίκα του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη  στα Σταμνά Αιτωλικού όταν  51χρονος πάνω στον διαπληκτισμό που είχε με την σύζυγό του, πέταξε ένα τούβλο, το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την μεταφοράς της στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου αρχικά και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Η γυναίκα έκανε ακόμη και αξονική τομογραφία, ευτυχώς όμως δεν αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα. Ο άνδρας συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Της πέταξε βάζο στο κεφάλι

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στο Αίγιο. Ανδρας πέταξε βάζο στο κεφάλι της συντρόφου του! Οι γιατροί στο Νοσοκομείο της έκαναν ράμματα και ο δράστης συνελήφθη. Το ζευγάρι ζούσε σε κτίριο που τους είχε παραχωρήσει η εκκλησία και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Το περιστατικό συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα την Αστυνομία κάλεσαν γείτονες. Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της.

Απείλησε την πρώην του έξω από το σπίτι της

Μία 30χρονη γυναίκα στην Πάτρα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης αλλά και φθοράς ξένης περιουσίας. Ο 37χρονος άνδρας την χτύπησε στο σπίτι της στην οδό Ιωάννη Αντωνοπούλου 21. Η γυναίκα δεν θέλησε να εξετασθεί από ιατροδικαστή.

Κατήγγειλε τον σύζυγό της για λεκτική απειλή

Στη Ναύπακτο μία 60χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση και απειλή μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα ο 60χρονος άνδρας προσπάθησε και να την χτυπήσει αλλά κατάφερε να του ξεφύγει. Το περιστατικό συνέβη στη Μακύνεια Αντιρρίου και η μήνυση υπεβλήηθ στο Α.Τ. Ναυπάκτου. Ο σύζυγος συνελήφθη.

Φώναζε έξω από το σπίτι της πρώην του και των παιδιών του και έξω από το σχολείο του

Μάι γυναίκα από την Πάτρα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 55χρονου πρώην συζύγου της αφού παραβίασε: 1) απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών και την 2) απόφαση του Τριμελούς Πλημ. Πατρών, εκ των οποίων η δεύτερη εξ αυτών του απαγορεύει να πλησιάζει την παθούσα σε απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων, β) την 07-04-2024 και ώρα 21:30 εμφανίστηκε έξωθεν την οικίας της, σε απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων, και φώναζε δυνατά, δημιουργώντας σε αυτήν φόβο και ταραχή και καθώς και στα ανήλικα τέκνα του, που έχει με απόφαση επιτροπείας, γ) την 08-04-2024 και ώρα 14:00 με την επίσκεψή του στο 5ο  Γυμνάσιο Πατρών, όπου φοιτούν, τους προκάλεσε τρόμο και ανησυχία.