Επίθεση αδέσποτων σε πολίτες στο Λάππα- Τραυματίστηκαν στα χέρια και στα πόδια

Ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους στο Λάππα έχει γίνει αγέλη αδέσποτων σκύλων που περιφέρονται στο χωριό και επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν δαγκώσει τρεις πολίτες και παρά το γεγονός ότι επανειλημμένως έχουν γίνει καταγγελίες τόσο στο Αστυνομία, όσο και στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας που είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος δεν έχει γίνει το παραμικρό, καθώς οι υπηρεσίες επιδεικνύουν πρωτοφανή αδιαφορία.

Μόλις χθες κατατέθηκε μία ακόμη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας από διευθυντή καταστήματος στο Λάππα, ο οποίος ανέφερε πως “έμπροσθεν του καταστήματος επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου , κινούνται περί τα οκτώ (8) αδέσποτα ζώα – σκύλοι , τα οποία είναι επιθετικά τόσο προς τους πελάτες του καταστήματος όσο και στους διερχόμενους οδηγούς & πεζούς , με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ατυχήματος”.

Το Αστυνομικό Τμήμα ενημέρωσε τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας σχετικά με τη νέα καταγγελία, ζητώντας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση και  περισυλλογή των αδέσποτων ζώων.