Ειδικός αποκαλύπτει ποιο είναι το σημάδι που δείχνει ότι η σχέση σου θα τελειώσει σύντομα

Οι ερωτικές σχέσεις φυσικά και έχουν τις δυσκολίες τους. Οι σύντροφοι χρειάζονται να είναι ανοιχτοί στην επικοινωνία και να συζητούν τα προβλήματα. Υπάρχει, όμως, ένα πολύ συγκεκριμένο σημάδι ότι η σχέση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τον θεραπευτή, Jeff Guenther μία συγκεκριμένη κατάσταση δείχνει ότι οι δύο σύντροφοι απομακρύνονται και η σχέση είναι πολύ πιθανό να τερματιστεί. Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok ο Jeff Guenther είπε: «Ως θεραπευτής, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι μια σχέση δεν θα διαρκέσει αν δω αυτό το ένα πράγμα να συμβαίνει. Αν ο ένας σύντροφος καταβάλλει συνεχώς περισσότερη δουλειά, περισσότερη προσπάθεια από τον άλλον».

Ο θεραπευτής, που δημοσιεύσει συχνά περιεχόμενο για τις ανθρώπινες και ερωτικές σχέσεις, εξήγησε ότι όταν συμβαίνει αυτό ανατρέπεται η ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως ανέφερε ο σύντροφος που προσπαθεί περισσότερο για την σχέση είναι δεδομένο ότι θα αρχίσει να νιώθει αγανάκτηση και θυμό για το ταίρι του επειδή δεν προσπαθεί το ίδιο. Έτσι η σχέση δεν θα αντέξει στον χρόνο.