Εγγονός πασίγνωστου αείμνηστου Πατρινού πολιτικού ο επιχειρηματίας που έπεσε από τον 3ο όροφο στο Κολωνάκι

Εγγονός σπουδαίου πολιτικού της Πάτρας, που έχει φύγει από τη ζωή, είναι ο επιχειρηματίας Μελέτης Κοροπούλης, που τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, αλλά ευτυχώς δεν έχασε τη ζωή του γιατί «προσγειώθηκε» στην τέντα καταστήματος αναψυχής!

Η γιαγιά του μπον βιβέρ του Κολωνακίου είναι αδελφή του αείμνηστου, αντιστασιακού στα χρόνια της Χούντας, πολιτικού και διατηρούσε πασίγνωστη μπουτίκ στο Κλωνάκι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο γόνος της πολιτικής οικογένειας βούτηξε στο κενό, έχοντας στις τσέπες και στα χέρια του χρηματικό ποσό που ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ! Ηταν γνωστός από τις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών, καθώς φιγουράριζε σε μεγάλα κοσμικά πάρτι της Αθήνας.

Χθες ο Μελέτης Κοροπούλης με ανάρτηση στο Instagram ευχαριστεί την πυροσβεστική και αστυνομία για τη διάσωσή του και καλεί τους δημοσιογράφους να μη γράφουν «βλακείες»: «Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι, σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για τη φροντίδα και την άμεση δράση τους. Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μη γράφετε βλακείες».