Είμαι βλάκας που παρενόχλησα 13χρονη – Τον ακινητοποίησε ο πατέρας της στα Ζαρουχλέϊκα

Για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη 47χρονος Πατρινός που προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής 13χρονη. Χθες βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πάτρας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο δικαστήριο, όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Ο άνδρας εντόπισε τον λογαριασμό που διατηρούσε η ανήλικη στo instagram και άρχισε να της στέλνει,  μηνύματα σχολιάζοντας την εμφάνιση της, λέγοντας πόσο όμορφη είναι και όχι μόνο και πως θα ήθελε να συναντηθούν. Η επικοινωνία ήρθε σε γνώση του 50χρονου πατέρα της, που έβαλε σε δράση το σχέδιο παγίδευσης του 47χρονου. Κάθε φορά που εκείνος επικοινωνούσε με τη 13χρονη, για λογαριασμό της απαντούσε πατέρας της. Μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, το απόγευμα της Κυριακής κανονίστηκε το ραντεβού που επιθυμούσε διακαώς ο 47χρονος.

Η 13χρονη εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο σημείο σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, κάθισε σε ένα παγκάκι και περίμενε τον άνδρα που λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του… Λογάριαζε όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», καθώς σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν ο πατέρας της. Οταν λοιπόν ο 47χρονος την πλησίασε, ο 50χρονος επενέβη, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν. Τα δυο κινητά τηλέφωνα, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σ’ έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.

Ο 47χρονος που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού -περίπου 6 ετών-, παραδέχθηκε την πράξη του. «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Την ίδια ώρα, η 13χρονη πρόκειται να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο.