ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ: Συγκλονιστικές στιγμές με τους γονείς να καταθέτουν

Φριχτές μνήμες από τη δολοφονία του Μάριου Μετάι ξύπνησαν σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας στον Πύργο όπου ξεκίνησε η δίκη για την αιματηρή συμπλοκή της 25ης Ιανουαρίου του 2021, στον κόμβο Κουρτέση στην περιοχή της οδού Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Κουρτέση  που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου.

Την πρώτη ημέρα της δίκης είχαμε τις καταθέσεις των τριών πρώτων μαρτύρων από τους συνολικά είκοσι που θα βρεθούν στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας, στον Πύργο.

Οι κατηγορούμενοι βαρύνονται κατά περίπτωση με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της συνέργειας στην πράξη, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της συνέργειας στην πράξη, της συμπλοκής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, των άσκοπων πυροβολισμών, της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Η μεταγωγή των κρατουμένων στο Δικαστικό Μέγαρο έγινε πολύ νωρίς το πρωί, ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε επεισόδιο, ενώ υπήρξε αυξημένη αστυνόμευση τόσο εντός, όσο και εκτός της δικαστικής αίθουσας…