Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Πιλότος: Θα με εγκατέλειπε, είχαμε καβγάδες

τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε τη νύχτα ο 32χρονος πιλότος έπειτα από μία πολύωρη εξέταση – θρίλερ που κράτησε σχεδόν 7 ώρες μέχρι να ομολογήσει ότι σκότωσε την άτυχη Καρολάιν και σκηνοθέτησε τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται σαν ληστεία. Σε λίγες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με τα στοιχεία σε βάρος του να είναι πολλά και αδιάσειστα, της ενοχής του, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές. 

Πέρα από το σενάριο των «φανταστικών» ληστών  μαζί με την ομολογία του, «έσπασε» και η εικόνα που παρουσίαζε όλον αυτόν τον καιρό περί ενός  ονειρικού και ευτυχισμένου έγγαμου βίου, αφού -κατά τις ίδιες πηγές- ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την έντονη και γεμάτη καβγάδες σχέση τους. 

«Το βράδυ που έγιναν όλα μαλώσαμε έντονα για ακόμη μία φορά. Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα», φέρεται να αποκάλυψε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον της Καρολάιν η σχέση τους ήταν θυελλώδης και η Καρολάιν ήταν δυστυχισμένη. «Δεν πρόκειται για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά για μία σχέση προβληματική. Τη ζήλευε και δεν την άφηνε να κάνει σχεδόν τίποτα. Δεν μπορούσε να έχει τον χρόνο που ήθελε με τους φίλους της και συνεχώς η ίδια εξέφραζε τα παράπονά της για τη συμπεριφορά του», λέει στο ethnos.gr οικείο πρόσωπο της 20χρονης, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.  

Οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά ο 32χρονος πιλότος από την πρώτη στιγμή ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας να επιδεικνύουν στωικότητα μέχρι να ανακαλύψουν τα στοιχεία εκείνα που θα τεκμηρίωναν την αδιάσειστη ενοχή του.