Διακρίσεις του ΙΟΠ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στην κατηγορία ILCA 4 και 7 αθλητές στην κατηγορία Οptimist στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας. Συνολικά συμμετείχαν
102 ιστιοπλόοι από 10 ομίλους και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στην κατηγορία ILCA οι τέσσερις αθλητές του ΙΟΠ κατέλαβαν την 1η θέση γενικής όσο και 1η θέση στα κορίτσια η Ολγα-Θεοδώρα Δούσκα και 1η θέση στα αγόρια ο Ευάγγελος Δανιήλ, την 4η θέση στα κορίτσια η Αριάδνη Ντακουνάκη και την 6η η Αρτεμις Καρτεζίνη.

Στην κατηγορία Οptimist κατέκτησαν τη 2η , 3η και 6η θέση της γενικής και αγοριών αντίστοιχα οι Γιάννης Αργυρός, Φίλιππος Κουτσουρόπουλους και Παναγιώτης Κουτσουρόπουλος (ήταν 2ος και στους αθλητές κάτω των 13). Ολοι οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες του ΙΟΠ απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στην πρόκριση της εθνικής ομάδας στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
Την αποστολή του Ιστιοπλοϊκού αποτελούσαν και οι Μάριος Ματθαιόπουλος (27ος), Λεωνίδας Αργυρός (31ος), Ιορδάνης Καρακαπιλίδης (38ος) και Τηλεμαχος Πολυχρονόπουλος στα Optimist και τους συνόδευαν οι προπονητές Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλης Κουλουμπής Καλογερόπουλος.
Με ανακοίνωσή του ο ΙΟΠ συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχαρίστησε τον έφορο του τμήματος Αργύρη Πετράτο, τον προπονητή Γιώργο Χαντζηκωνσταντίνου, τον Θεόφιλο Μαραζιώτη και Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο, τους εθελοντές και τους γονείς για την μεγάλη τους προσπάθεια και τον μεγάλο του χορηγό την εταιρία Super Cargo.