Δεν κάνει πίσω η σύζυγος με το βίντεο! Στο εδώλιο γνωστός Πατρινός γιατρός

Η πολύκροτη υπόθεση του γιατρού από την Πάτρα που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος του βρέφους τους (τότε) δεν έχει φτάσει στο ακροατήριο, με τις δύο πλευρές να «σφάζονται» στην κυριολεξία. Η πολύκροτη αυτή ιστορία έχει λάβει πολιτικές και εκκλησιαστικές διαστάσεις, αφού ο σύζυγος που μιλά για σκευωρία προέρχεται από κόμμα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» ενώ η μητέρα του παιδιού από οικογένεια με βαθιές θρησκευτικές ρίζες. Όπως είναι γνωστό η γυναίκα έχει στην κατοχή της ένα βίντεο το οποίο τελικά συμπεριελήφθη στην δικογραφία και δείχνει κατά την ίδια τον πρώην σύζυγό της να ασελγεί στο παιδί! Ο γιατρός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως ήταν μία καθαρή πράξη πατρικής αγάπης και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την κατηγορία που τον βαραίνει μετά από δικαστική διαδικασία που κίνησε η πρώην του. Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με πληροφορίες  το βίντεο το έχουν δει και εκκλησιαστικοί παράγοντες της περιοχής, αφού η γυναίκα που είναι θρησκευόμενη θέλησε με τον τρόπο αυτό να αποδείξει πως… «δεν είναι τρελή»! Να υπενθυμίσουμε πως οι νομικοί της συζύγου προσέφυγαν σε Ανώτερο Δικαστικό Οργανο προκειμένου να κάνει δεκτό ως αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας το βίντεο, αφού αρχικά στην Εισαγγελία είχε τεθεί ζήτημα προσωπικών δεδομένων και χρήσης του υπολογιστή του σπιτιού για την καταγραφή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της συζύγου συνεχίζει τις πιέσεις και προς τον Ιατρικό Σύλλογο ώστε να λάβει θέση. Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Αννα Μαστοράκου, το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, και ο Σύλλογος θεώρησε ότι πρώτα θα πρέπει να τελεσιδικήσει και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις καταγγελίες το Πειθαρχικό του. Αυτό όμως που κατηγορηματικά επεσήμανε η Αννα Μαστοράκου, είναι ότι έστω και αν εκείνη την εποχή (2019) είχε γραφτεί πως υπήρχαν και άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο ιατρό οι οποίες μάλιστα «παρέπεμπαν» σε… παιδοφιλία, αποδείχτηκε ότι όλα ήσαν συκοφαντίες. «Δεν υπάρχει καμία άλλη κατηγορία σε βάρος του, εκτός από αυτή την πρώην συζύγου» τόνισε η κυρία Μαστοράκου. Ο γιατρός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως όλα αυτά είναι ψευδή και συκοφαντικά. Μάλιστα συνάδελφός του από άλλη ειδικότητα δήλωσε  πως «ο γιατρός πληρώνει αυτή την στιγμή κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια που είναι βέβαιο πως δεν συνάδουν με ενδεχόμενη παιδοφιλία, ούτε καν με ασέλγεια, όμως προφανώς παρεξηγήθηκαν».

Αγνωστο επίσης παραμένει το πότε η υπόθεση θα φθάσει στο ακροατήριο. Θα πρέπει ούτως ή άλλως να ενημερωθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Από την άλλη πλευρά το Νοσοκομείο Ρίου είχε κάνει καταγγελία της σύμβασης με τον συγκεκριμένο γιατρό μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.