Δέσποινα Μοιραράκη: Άνοιξε νέο κατάστημα στην Πάτρα – Πλήθος επωνύμων στα εγκαίνια

Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα Miraraki στην Πάτρα με την υπογραφή της Δέσποινας Μοιραράκη και την σφραγίδα της οικογένειας Πλέσσα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε η ίδια η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία εξέφρασε την χαρά της για την συνεργασία με την γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της Πάτρας και τόνισε πως το κοινό της Δυτικής Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίζει την μεγάλη ποικιλία στα χειροποίητα χαλιά στα οποία ειδικεύεται αποκλειστικά.

Το κατάστημα επίσης θα φιλοξενεί τόσο ρούχα από την προσωπική collection της οικοδέσποινας desmira καθώς και μικροαντικείμενα όπως μαξιλάρια, κεριά, είδη δώρων κτλ.

Εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάτρας ευχήθηκαν για το εγχείρημα της οικογένειας Πλέσσα, η οποία είναι γνωστή για την επιτυχημένη της επαγγελματική πορεία. Η συνεργασία της Δέσποινας Μοιραράκη με τη σύζυγο του Πατρινού επιχειρηματία Πέτρο Πλέσσα, αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες θέλουν να ντύσουν τους χώρους τους με χειροποίητα χαλιά ποιότητας και αισθητικής. παράλληλα το κατάστημα προσφέρει επιλεγμένες προτάσεις για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει.

Στην μεγάλη βραδιά παρευρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της showbiz και άνθρωποι της Πάτρας, οι οποίοι ευχήθηκα να είναι καλορίζικο το νέο κατάστημα, που αποτελεί κόσμημα για την αγορά της Πάτρας. Αντώνης ΡέμοςΦαίη ΣκορδάΚώστας Μαρτάκης, Μαρίνα Βερνίκου και πλήθος επώνυμου και ανώνυμου κόσμου δημιούργησαν το αδιαχώρητο.

Από κλασικά μέχρι μοντέρνα και minimal χαλιά η επιχείρηση Μοιραράκη έχει εντατικοποιήσει τις νέες της παραλαβές τώρα που βιώνουμε την καρδιά της χειμερινής σεζόν. Καινούρια χαλιά μοντέρνα abstract, minimal προτάσεις από διακοσμητές αλλά και διαχρονικά κλασικά χαλιά υπογράφουν τις νέες συνεργασίες της επιχείρησής μας από τις χώρες παραγωγής του εξωτερικού.