Αγριες Μέλισσες: Το φρικτό τέλος του Μιλτιάδη και η απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο

Το τέλος του Μιλτιάδη πλησιάζει, ενώ αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Συγκεκριμένα, το τέλος του Μιλτιάδη θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν τελειώσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, καθώς δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Γάλλο να μην συνεχίζει στην τρίτη σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Το τέλος του Μιλτιάδη δεν θα είναι αυτό που περιμέναμε στα επόμενα επεισόδια, μετά την απόφασή του να παντρευτεί με τη Βιολέτα. Το μίσος του για τον Δούκα και η «δίψα» που έχει για εκδίκηση για τον θάνατο του Γιάννου, θα τον οδηγήσει σε τρελές σκέψεις.

Όλα τα προαναφερόμενα, σε συνδυασμό με τη διακοπή της φαρμακευτικής του αγωγής, έχουν ως αποτέλεσμα τις παράτολμες κινήσεις του.

Ο Μιλτιάδης δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού του και έχει ξεσπάσματα με άσχημες συμπεριφορές και μετά από έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Λάμπρο, ο γιος του, του λέει να ξεκινήσει την φαρμακευτική του αγωγή για να είναι ήρεμος, αλλιώς θα τον στείλει και πάλι στο ψυχιατρείο.

Στο ψυχιατρίο ο Μιλτιάδης

Ωστόσο, ο Μιλτιάδης δεν βάζει μυαλό και θα δούμε να γίνεται ένα μεγάλο και απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή και να οδηγείται και πάλι στο ψυχιατρείο. Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, αλλά βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπό της, αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος για όλους.

Στο μεταξύ, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει το δικαστήριο, μετά την απόφαση της Δρόσως και της Ασημίνας να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, παρά το γεγονός ότι ο Νικηφόρος θα έρθει πιο κοντά με την Ασημίνα τώρα που νιώθει αποκομμένος από την οικογένειά του και ειδικότερα από τον Δούκα που δεν τον θεωρεί πλέον μέλος της οικογένειάς τους.

Το δικαστήριο θα γίνει και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τελικά, ο δικαστής θα δώσει την επιμέλεια του παιδιού στη μητέρα του. Με την υποσημείωση όμως ότι αυτό ισχύει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και ότι το θέμα θα επανεξεταστεί. Έτσι, η Δρόσω και η Ασημίνα θα μπορούν να έχουν τον μικρό Σέργιο τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα θα μένει με τον πατέρα του.

Ωστόσο, το σπίτι των Σεβαστών θα αποδειχθεί το χειρότερο μέρος για να μεγαλώσει το παιδί, αφού τις επόμενες μέρες προβλέπονται μεγάλοι καβγάδες μεταξύ του Δούκα και του Νικηφόρου και του Μελέτη και της Ανέτ, όταν εκείνος ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του και την πραγματική σχέση που είχε με τη μητέρα του.