Αυτός είναι ο 54χρονος «Άγγελος Χ» από την Κυλλήνη που βίασε την 15χρονη – Την οδήγησε σε ένα υπόγειο

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της 15χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 54χρονο που γνώρισε στα social media, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και έπειτα την οδήγησε σε ένα υπόγειο airbnb στα Σεπόλια, όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μια ζοφερή υπόθεση, που δεν τελειώνει με τη σύλληψη του 54χρονου βιαστή, από την ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, καθώς από τη μαρτυρία της μικρής προκύπτουν δύο μυστηριώδεις άνδρες – γνωστοί του μεσήλικα βιαστή, ο «Αngel…» και ο «Τάσος», όπως είναι τα nicknames τους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ο οποίοι επικοινωνούσαν με τη μικρή υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του ανώμαλου 54χρονου, λέγοντάς της πως «Σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».

Και όλα αυτά που την ίδια ώρα ο διεστραμμένος κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, την «βομβάρδιζε» με μηνύματα αγάπης αναφέροντας χαρακτηριστικά «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου».

Ο μεσήλικας αλίευσε το κοριτσάκι μέσω Instagram αλλά και μέσω της εφαρμογής Snapchat, όπου διατηρούσε σύμφωνα με τη δικογραφία το προφίλ «ΑΓΓΕΛΟΣ Χ» για τέσσερις μήνες, την πολιορκούσε και κατάφερε τελικά να της κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Μέχρι που, μέρα μεσημέρι στις 3 Μαρτίου, έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας, μπήκε μέσα στο θαλασσί Toyota Prius και την έστησε έξω από το σχολείο της μικρής. Το κοριτσάκι, έκανε το λάθος να μπει στο αυτοκίνητό του, εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε στο ρυπαρό υπόγειο airbnb των Σεπολίων για να τη βιάσει.

Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου» ενώ οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό των δύο μυστηριωδών ανδρών που δηλώνουν «αστυνομικοί της ΓΑΔΑ» συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες λένε πως τα «λαγωνικά» της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους.

Ψάχνουν δε, το εύρος της αρρωστημένης δράσης του βιαστή, καθώς στα κινητά του τηλέφωνα βρέθηκαν αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια και αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.