Αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης

Εκτός φυλακής μπορεί να βρεθεί πλέον ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, καθώς σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή την αίτησή του για αποφυλάκιση. Το δικαστήριο επέβαλλε στον Αρβανίτη τους εξής περιοριστικούς όρους: Απογορευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, ωστόσο, απέρριψε αιτήσεις για αποφυλάκιση που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που, πρωτοδίκως, τους επιβλήθηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση για την απόρριψη των αιτήσεων  των δυο καταδικασθέντων ελήφθη κατά πλειοψηφία. Να σημειωθεί ότι στον  Ηλιούπολο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Τέλος, από το δικαστήριο αναβλήθηκε η εκδίκαση αντίστοιχης αίτησης του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.