ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ουδέποτε έχω ακουμπήσει αυτή τη γυναίκα

Στην αντεπίθεση περνά ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος ο οποίος κατηγορήθηκε από πρώην εργαζόμενη (συμβασιούχο) του Δήμου Πατρέων για ξυλοδαρμό με αφορμή δημοσίευμα για πιθανή ύπαρξη βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και για την ύπαρξη του οποίου συζητούσαν στην παράταξη Ρώρου. Μάλιστα είναι γνωστό ότι τρεις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου (Ρώρου, Ψωμά και Νικολόπουλου) είχαν εκδώσει ανακοινώσεις για το περιστατικό στο δημοτικό κτίριο της ΑΔΕΠ το οποίο όμως διαψεύδει ο πρώην αντιδήμαρχος.

Η «Π» είχε αναφέρει σε εκείνο το δημοσίευμα τα εξής: «Και ενώ η υπόθεση έχει φθάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κάποιοι κατάφεραν και βρήκαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό. Πρόκειται για λήψεις που έγιναν από κάμερα κλειστού κυκλώματος και στις οποίες διακρίνονται σκηνές του επεισοδίου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού κτιρίου στην διασταύρωση των οδών Σολωμού και Ελευθερίου Βενιζέλου. Για την ύπαρξη του βίντεο είναι ενήμερα στελέχη της παράταξης Ρώρου»! Ουδέποτε η «Π» ανέφερε πως είχε βίντεο στην διάθεσή της. Ωστόσο οι πληροφορίες και μέσω της καταγγέλλουσας αλλά και πολιτικών παρατάξεων αυτό ανέφεραν.

Ο κ. Αθανασόπουλος στην εξώδικη διαμαρτυρία του αναφέρει: «Επειδή εγώ γνωρίζω ότι εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας ουδέποτε εγώ προκάλεσα οποιαδήποτε σωματική βλάβη καθώς δεν την έχω ακουμπήσει καν. Επειδή σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει την συμπεριφορά μου την οποία (κάμερα) εσείς επικαλείστε. Επειδή στο βαθμό που που υπάρχει τέτοιο οπτικό υλικό μέσω κάμερας απαιτώ να το καταθέσετε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ή ενώπιον της προανακριτικής αρχής που επιλαμβάνονται της μηνύσεως που έχει κατατεθεί εναντίον μου άμεσα και εντός προθεσμίας τριών ημερών από την κοινοποίηση της παρούσης. Επίσης επιθυμώ να μου χορηγήσετε εντός της ίδιας ως άνω προθεσμίας αντίγραφο του οπτικού υλικού στο οποίο αναφέρεστε, ή συγκεκριμένες πληροφορίες ώστε να το αναζητήσω ο ίδιος. Επίσης σας τάσσω προθεσμία τριών ημερών για να μου απαντήσετε εγγράφως για την βασιμότητα του ως άνω δημοσιεύματος. Επειδή γνωρίζω πως ουδέποτε άγγιξα την καταγγέλλουσα και κατά συνέπεια ουδέποτε προξένησα σε αυτήν σωματική βλάβη αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το δημοσίευμα θίγει ευθέως την τιμή και την υπόληψή μου. Και εποιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Επιμένει η καταγγέλλουσα

Από την πλευρά της η πρώην εργαζόμενη μας αναφέρει: «Για το περιστατικό υπάρχει και φίλη μου η οποία βρέθηκε στο σημείο και το επιβεβαιώνει. Δυστυχώς μετά από όλα αυτά μετανιώνω που δεν κίνησα άμεσα την διαδικασία ώστε να πάει αυτόφωρο. Εφαγα κλωτσιές και μπουνιές και με έριξε 8 σκαλοπάτια κάτω. Εκανα καταγγελία στις 21 Νοεμβρίου και τα περιγράφω όλα. Εφαγα ξύλο και δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Για να μην αναφερθώ και σε χαστούκια του παρελθόντος. Ποιον παριστάνει που αρνείται τα πάντα; Τον Στρος Καν»;