“Ανδρέα τα καταφέραμε και πάλι” – Συγκίνηση από τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης, μετά τη νίκη

Οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν. Ο λόγος για τον Ανδρέα Αντωνόπουλο, ένα από τα μέλη που αποτέλεσαν τον πυρήνα της δημοτικής αρχής και της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Ένα από τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις δύο νίκες του Κώστα Πελετίδη το 2014 και το 2019, έναν αγωνιστή που είχε πιστέψει εδώ και αρκετά χρόνια πίσω ότι η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να γίνει η δημοτική αρχή της Πάτρας.

Η ανάρτηση του Στέλιου Παλαρμά είναι χαρακτηριστική λίγο μετά τη νίκη του Κώστα Πελετίδη.  «Ανδρέα, συντροφε μας αγαπημένε, ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ και πάλι.

Έφυγες πριν 4 μήνες προδομένος από την καρδιά σου, έλειψες , σε αναζητήσαμε πολλές φορές θέλαμε αυτή την πολιτική οξυδέρκεια που σε διέκρινε.

Ο Ανδρέας ο επικεφαλής επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής για 9 χρόνια , ο οικοδόμος κομμουνιστής ο μεγάλος δάσκαλος για όλους εμάς.  Ναι γιατί ” οι ζευγαδες φεύγουν αλλά οι σπορά μένει ” αυτό έλεγες και εσύ.

Ανδρέα ότι είχαμε πει μαζί ότι είχαμε σχεδιάσει τηρήθηκε μέχρι την τελευταία λέξη.  Ναι τα γαρύφαλλα που αφήσαμε στο γραφείο σου έγιναν δεκάδες χιλιάδες!».