Αγόρι 13 ετών βρήκε ανθρώπινο κρανίο σε λίμνη – Ανήκει σε άνδρα που προσπάθησε να σκοτώσει την σύζυγό του το 2004

Η τρομακτική ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου από ένα 13χρονο αγόρι σε μια λίμνη της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια πήρε μια πιο σκοτεινή τροπή την Τετάρτη, καθώς οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι αυτό ανήκει σε έναν άνδρα που προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο 13χρονος Dylan Bond βρήκε το κρανίο τον Απρίλιο του 2022, ενώ έψαχνε για βατράχια σε μία λίμνη. Το κρανίο στάλθηκε στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Mercyhurst για ανάλυση, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Berks ανακοίνωσε εχθές ότι η σορός ταυτοποιήθηκε ως ο Roger Hart από το Pottstown, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του τον Απρίλιο του 2004, πριν χαθούν τα ίχνη του.

Λίγο μετά τη φυγή του, το αυτοκίνητο του Χαρτ βρέθηκε κοντά σε λίμνη με τα κλειδιά και το πορτοφόλι ακόμα μέσα, σύμφωνα με το Fox 43. Έκτοτε ο Roger Hart δεν έδωσε σημεία ζωής.

Το Πανεπιστήμιο Mercyhurst διαπίστωσε ότι το κρανίο ανήκε σε έναν άνδρα και βρισκόταν εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Στη συνέχεια, η πολιτειακή αστυνομία της Πενσιλβάνια και το FBI υπέβαλαν το κρανίο σε προηγμένες εξετάσεις DNA, οι οποίες οδήγησαν στην ταυτοποίηση του Χαρτ.

Η αιτία θανάτου δεν μπορούσε να προσδιοριστεί λόγω της κατάστασης του κρανίου και της έλλειψης της υπόλοιπης σορού.