Αγριο ξύλο στην Πλ. Γεωργίου! Χτύπησαν γνωστό αθλητή! Εγινε μήνυση σε βετεράνο πυγμάχο

Αγριο ξύλο έπεσε το βράδυ της Κυριακής του Καρναβαλιού στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστή γνωστό παλιό πρωταθλητή πυγμαχίας, ο οποίος χτύπησε… «κολλητό» του προπονητή με τον οποίον έχει διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αλλά και τα όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατατέθηκε αμέσως, ο μοναδικός λόγος του διαπληκτισμού ήταν η στενή φιλία του θύματος με πασίγνωστο προπονητή, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο βρίσκεται «στα μαχαίρια» με τον βετεράνο πυγμάχο και μηνυθέντα.

Ο πυγμάχος άρχισε να του ρίχνει γροθιές και όταν το θύμα άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, ο βετεράνος του ’ριχνε και άλλες εν κινήσει! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει και υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει όλο το περιστατικό και θα κατατεθεί στην Αστυνομία, για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Το θύμα, σήμερα, εξετάσθηκε  από ιατροδικαστή, καθώς φέρει πολλά χτυπήματα από τον «κατηγορούμενο» πυγμάχο, που να σημειωθεί πως όταν ήταν εν ενεργεία επρόκειτο από τους καλύτερους! Στην Ασφάλεια Πατρών βρέθηκε, τη νύχτα της Κυριακής, και ο προπονητής, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του κι εξήγησε στους αστυνομικούς ποια είναι τα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει ο «βετεράνος»!

Σύμφωνα με την μήνυση, ο τελευταίος είχε απειλήσει και με sms το θύμα εδώ και κάποιους μήνες πως επειδή βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή, όπου τον συναντήσει θα τον «ξεφτιλίσει»! Μάλιστα, τότε του είχε κάνει και μήνυση για απειλή και προφανώς ο «βετεράνος» το κρατούσε «μανιάτικο»! Από την πλευρά του, ο προπονητής έχει υποβάλει 6 μηνύσεις στον βετεράνο για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλές κατά της ζωής, εκβιασμό και εξύβριση!