«Έψαχνε θησαυρούς και λίρες» – Τι λέει στην απολογία του ο κρεοπώλης για τον Μπάμπη

Για ενασχόληση του δολοφονημένου Μπάμπη με το κυνήγι θησαυρού μιλά στην απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο στην συγκεκριμένη πρόθεση που εκτυλίχθηκε στο Μεσολόγγι.

O 50χρονος ισχυρίζεται πως ο Μπάμπης Κούτσικος ήταν αυτός που τον καθοδηγούσε στην διαδρομή στα πέριξ του κάμπου του Ευηνοχωρίου (σ.σ. δηλαδή στην ευρύτερη περιοχή στην οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο 31χρονος). Ο ίδιος λέει στην απολογία του πως έφερναν γύρες στην περιοχή κάτι το οποίο δεν τον απασχολούσε καθώς «περνούσε η ώρα του» και δεν ρώτησε τον Μπάμπη για το πού ακριβώς πήγαιναν.
Στην συνέχεια ο ίδιος υποστηρίζει πως σε συζητήσεις που είχαν, ο Μπάμπης του είχε πει πως έψαχνε για «θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα» ενώ συνέχισε λέγοντας πως γνωρίζει ότι «συνεργαζόταν με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο, τα ονόματα των οποίων δεν μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι, στην περιοχή των ΤΕΙ, κοντά σε μία εκκλησία, με μηχάνημα. Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ», ισχυρίζεται ο κρεοπώλης στην απολογία του.

Παράλληλα αναμένονται οι απαντήσεις από τον έλεγχο του DNA που ελήφθη από τον 50χρονο καθώς θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του άτυχου Μπάμπη.

Ο 50χρονος, πάντως, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση λέγοντας στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν χθες στο κελί του ότι «έχω τα χέρια μου καθαρά», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Εξετάζεται εκ νέου το τετράδιο του Μπάμπη

Οι Αρχές όμως, εξετάζουν υπό άλλο πρίσμα και το τετράδιο που κρατούσε ο 31χρονος. Ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά. Κατά πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ενδέχεται όλα τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν όλα του ίδιου αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση. Αυτό που φαίνεται να προκύπτει είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί.

Μέσα στα ονόματα φαίνεται να υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας.
Στο κινητό του Μπάμπη οι «απαντήσεις» – Κρίσιμη η συνομιλία 12 δευτερολέπτων με τον κρεοπώλη

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεση του όπλου του εγκλήματος και του κινητού του 31χρονου.