Έφυγε από τη ζωή ο Αργύρης Μόσχοβος – Θλίψη στον Άγιο Βασίλειο

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον Αγιο Βασίλειο Πατρών αλλά και σε όλη την πόλη η είδηση του θανάτου του Αργύρη Μόσχοβου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει επί πολλά έτη πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου και ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με πλούσια καριέρα. Είχε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Τζένη και τον Αργύρη.

Ο Αργύρης Μόσχοβος υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς και πάντοτε έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο του, είτε ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, είτε μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής. Η είδηση του θανάτου έφερε δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που γνώριζαν τον Αργύρη Μόσχοβο. Ολοι επισήμαναν πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο με μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο, καλοσύνη, ευγένεια, άμιλλα, φιλότιμο και ήθος.

Για το θάνατο του Αργύρη Μόσχοβου εξέδωσε ανακοίνωση ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, όπου μια εποχή είχε διατελέσει και πρόεδρος της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου εκφράζει δημόσια τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αργύρη Μόσχοβου.

Ο Αργύρης Μόσχοβος το βράδυ της Τετάρτης (9/2) έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους αλλά και σύσσωμη την οικογένεια του Κεραυνού.

Ο Αργύρης Μόσχοβος ήταν ο ακούραστος εργάτης του συλλόγου μας με μεγάλη πορεία στα διοικητικά του Κεραυνού από την ίδρυση του, έχοντας διατελέσει εκτός των άλλων και πρόεδρος του Δ.Σ.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο σύλλογος θα τιμήσει τον Αργύρη Μόσχοβο όπως πρέπει καθώς η προσφορά του στην ομάδα ήταν μεγάλη και πολύπλευρη.