Έρχονται στην Πάτρα οι Αμερικάνοι επενδυτές της Παναχαϊκης

Οι Αμερικάνοι επενδυτές της Παναχαϊκής είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Πέτρο Σταθάκη και προγραμματίζουν πολύ σύντομα να έρθουν για πρώτη φορά στην Πάτρα. Επιθυμία των επτά επενδυτών είναι να κάνουν ταξίδι στην Πάτρα να παρακολουθήσουν αγώνα πρωταθλήματος, να επιθεωρήσουν  τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ενώ στα πλάνα του Πέτρου Σταθάκη είναι να γίνει μια σπουδαία εκδήλωση για να παρουσιαστούν επίσημα στον κόσμο της ομάδας. Η ημερομηνία άφιξης τους στην Πάτρα οριστικοποιηθεί μετά τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος καθώς πλέον είναι γνωστές οι ημερομηνίες των εντός έδρας αγώνων της Παναχαϊκής.

Πάντως εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την πορεία της ομάδας και τις τέσσερις προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πέτρος Σταθάκης δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση για τον αντίπαλο στην πρεμιέρα και τόνισε: «Δεν μας απασχολεί αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας. Η Παναχαϊκή είμαστε  και δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Θέλουμε νίκη σε κάθε παιχνίδι αφού μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος».

Η Παναχαϊκή θα δώσει αύριο στα Φιλιατρά το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλαμάτα και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών οκτώ μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το ευχάριστο είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα η Πατρινή ομάδα θα επιστρέψει στην έδρα της στην Αγυιά αφού θα είναι έτοιμο μετά την επανασπορά που έχει γίνει. Ανοικτό είναι όμως το ενδεχόμενο η διοίκηση να προχωρήσει σε συζητήσεις τόσο με την διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όσο και με την διοίκηση του Πανεπιστημίου για να εξασφαλίσει ένα γήπεδο για τις προπονήσεις παρότι και στα δυο οφείλονται χρήματα από τις προηγούμενες διοικήσεις. Και αυτό γιατί το γήπεδο της Οβρυάς στο τέλος του μήνα θα κλείσει για επανασπορά ενώ και το κόστος μηνιαίως είναι υψηλό. Στα μεταγραφικά η Παναχαϊκή θα περιμένει για λίγες ημέρες τον Βάντερσον αφού οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο παίκτης όμως βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου πήγε την οικογένεια του για μόνιμη εγκατάσταση και περιμένει να ξεπεράσει κάποια οικογενειακά προβλήματα για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν αυτό γίνει τις επόμενες ημέρες η Παναχαϊκή θα ολοκληρώσει την απόκτηση του αφού ψάχνει μόνο για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει τώρα άλλη κίνηση και η μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει τον Ιανουάριο.