Ένα μοναδικό Cocktail Cooking Challenge, που θα μείνει αξέχαστο!

Πώς συνδυάζεται ένα ζευγάρι γάντια του μποξ, με μαθηματικές εξισώσεις δευτέρου βαθμού και με μια μακαρονάδα; Η απάντηση δόθηκε μέσα από το επεισοδιακό Cocktail Cooking Challenge που διοργανώθηκε στις κουζίνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Οι πιο φευγάτοι παρουσιαστές του ελληνικού ραδιοφώνου, Κωστής Τζαντζαράς και Γιάννης Δασκάλου βρέθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης για μια ξεχωριστή εκδήλωση – πρόκληση με καλεσμένους τους ακροατές της ραδιοφωνικής εκπομπής Cocktail.

Από νωρίς δεκάδες φίλοι της εκπομπής όλων των ηλικιών κατέφτασαν στο χώρο πανέτοιμοι να ζήσουν την ανεπανάληπτη μαγειρική εμπειρία!  Δέκα + δέκα «τυχεροί», που αναδείχθηκαν με κλήρωση, βρέθηκαν αντιμέτωποι στις ομάδες του Κωστή και του Γιάννη και συνεργάστηκαν για να αντιγράψουν μια εξαιρετική δημιουργία που ετοίμασε ειδικά για το community του COCKTAIL η chef και Υπεύθυνη του τομέα Γαστρονομίας, Σοφία Γεωργακάκη.

Φωνές, γέλια και απρόοπτα οδήγησαν σε ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα, με τα πιάτα να καταναλώνονται πριν καν φωτογραφηθούν!

Η εκπομπή COCKTAIL, με τον Κωστή Τζαντζαρά και τον Γιάννη Δασκάλου βγαίνει στον αέρα καθημερινά από τις 7 έως τις 10 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του 1055 Rock, αλλά και μέσω του app COCKTAIL Live. Πρόκειται για την πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή που διαθέτει δικό της application, με δυνατότητες παρακολούθησης live video, σέικερ με extra υλικό, αρχείο, store και πολλές ακόμα επιλογές.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 το 1998 εισήγαγε πρώτος την ειδικότητα της Μαγειρικής – Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Σήμερα διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές του σε 8 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο και σε περισσότερες από 95 ειδικότητες.

Cocktail Cooking Challenge στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Cocktail Cooking Challenge στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360