Άγριες Μέλισσες: Ποιος πρωταγωνιστής παντρεύεται;

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Προκόπη, ή αν προτιμάτε, τον Γιώργο Ηλιόπουλο ο οποίος εδώ και επτά χρόνια είναι ζευγάρι με τη βοηθό σκηνοθέτη Μαρία Πολυχρόνη.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εφημερίδα Realnews:

«Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε.

Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα. Είναι κάποιες αρετές που έχει που έχει ένας άνθρωπος που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί, είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Όσο για τη συνέχεια της σειράς και του ρόλου του ως Προκόπης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Τώρα τον Ιούλιο. Δεν υπάρχει καμία ανάπαυλα… Είμαι φανατικός της σειράς. Είμαι πρώτα από όλα τηλεθεατής. Συγκινήθηκα πολύ με το τέλος του κύκλου παρόλο που το ήξερα, θεωρώ ότι οι “Άγριες μέλισσες” είναι μια σειρά-μνημείο και αλλάζουν το σκηνικό στη μυθοπλασία και την τηλεοπτική υποκριτική. Κάποιες σκηνές θα μείνουν στην ιστορία της τηλεόρασης. Άλλωστε η επιτυχία της είναι το συγκλονιστικό σενάριο, η σκηνοθετική της ματιά και ένας θίασος ηθοποιών που δεν έχει βαρεθεί να παίζει ούτε λεπτό και ο κόσμος αυτά τα αναγνωρίζει».