Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια που φοβόταν και καταρρέει

Τα επεισόδια των τελευταίων εβδομάδων στις Άγριες Μέλισσες είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι αυτό που μας άρεσε πιο πολύ και μας συγκλόνισε.

Ο Μιλτιάδης έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας στα τελευταία επεισόδια, με τον Κωνσταντή να είναι ο δεύτερος αγαπημένος μας, και η καλύτερη εξέλιξη χαρακτήρα στη σειρά. Θυμάσαι πώς ήταν στον πρώτο κύκλο έτσι δεν είναι; Ε τώρα όπως βλέπεις είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, και αν λάβεις υπόψιν σου και τις χθεσινές σκηνές με τον Δούκα που του χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, αλλά και εκείνη που χαστούκισε τον Μελέτη, τότε ναι είναι απλά φανταστικός.

Ο Μιλτιάδης από την άλλη εχθές ανέφερε κάτι στον Λάμπρο, πως τα εγκλήματα ποτέ δεν μένουν κρυφά για πάντα. Και για μια ακόμη φορά θα δικαιωθεί, αφού ο Κωνσταντής θα κάνει στον Νικηφόρο μια τρομερή αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής θα πει στον Νικηφόρο τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που πέθανε ο Γιάννος. Θα του αποκαλύψει/παραδεχτεί, πως εκείνος μαζί με τον Μελέτη και τον Δούκα τον σκότωσαν, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Σέργιου, και ο Νικηφόρος θα καταρρεύσει.