Ποια είναι η ουσία που βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για την υπόθρεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιριγκου, καθώς έως την Πέμπτη αναμένεται το πρώτο πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έως την Πέμπτη αναμένεται να έχει βγει το αποτέλεσμα για την φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, για την οποία ο ιατροδικαστής ζήτησε περαιτέρω έρευνα από ειδικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR, η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται σε ένα σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί και από το φαρμακείο.

Αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι σε τι ποσότητα υπήρχε αυτή η ουσία στον οργανισμό του κοριτσιού. Μάλιστα, οι πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ουσία δεν ήταν μέσα στη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα.

Τα αποτελέσματα από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βγουν έως την Πέμπτη, με τους ειδικούς να λύνουν το μυστήριο με την φαρμακευτική ουσία ενώ ενδεχομένως να προκύψουν και άλλα ευρήματα από την εξέταση που θα βοηθήσουν τις έρευνες για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.