Πατρινός θανάτωσε την γάτα του με ξυράφι!

Του άρεσε η γάτα και αποφάσισε να τη σκοτώσει! Στην απολογία του, ο 24χρονος πατρινός δράστης έδωσε αυτή την ανήκουστη εξήγηση για το ασυνήθιστο συμβάν πριν 10 μήνες, σε γειτονιά της αχαϊκής πρωτεύουσας. Εχει ήδη προφυλακισθεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, πρόκειται δε να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Με τον καινούργιο νόμο, ο φόνος ζώου χαρακτηρίζεται κακούργημα και ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

«Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω», είπε με κυνισμό στους εμβρόντητους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, που έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό σε γειτονιά της Πάτρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Η ΕΛΑΣ, σε παρόμοια περιστατικά και με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, δείχνει την απαιτούμενη ευαισθησία και είναι αμείλικτη απέναντι σε κάθε ασυνείδητο πολίτη που κακοποιεί ή θανατώνει ζώα.