ΠΑΤΡΑ: “Καμπάνες” σε ανδρόγυνο και έναν ταξιτζή! Είχαν λίστα με 100 πελάτες… για ναρκωτικά!

Για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής καταδικάστηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, ένα ανδρόγυνο και ένας ταξιτζής που είχαν συλληφθεί πριν από έναν χρόνο στο Αίγιο, σε επιχείρηση κλιμακίου της Δίωξης Ναρκωτικών από την Αθήνα.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική επικαιρότητα, καθώς στο κινητό τηλέφωνο του βασικού κατηγορούμενου που έχει καταγωγή από την Αλβανία, είχε βρεθεί λίστα με πάνω από 100 ονόματα Αιγιωτών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας και ερευνήθηκαν ως πιθανοί πελάτες του.

Μάλιστα, ο 35χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές καθώς από την Ασφάλεια Αιγίου έχει συλληφθεί τα τελευταία δύο χρόνια δύο φορές για αξιόποινες πράξεις.

Στην κατοχή των συλληφθέντων είχε βρεθεί ελάχιστη ποσότητα κοκαΐνης, μόλις μισό γραμμάριο και στο σπίτι του άνδρα άλλα τέσσερα γραμμάρια, όμως η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης χθες, ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, ακόμα και μετά την υποβάθμιση της αρχικής κατηγορίας από συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης σε συμμορία.