ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Oι σπουδαστές μας είναι ο καθρέφτης μας!

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δηλώνει υπερήφανος για την πορεία και επαγγελματική καταξίωση των σπουδαστών και αποφοίτων του!

Εκατοντάδες είναι οι απόφοιτοί μας από τους τομείς Γαστρονομίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων, που σήμερα έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά, διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.

Mερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα σπουδαστών μας :

  • Άγγελος Παπάς: Αποφοίτησε από το τμήμα Γαστρονομίας, εργάστηκε στις Κάννες για λογαριασμό του φημισμένου εστιατορίου La Guerite. Έπειτα μετέβη στο Παρίσι και σήμερα είναι chef στο πασίγνωστο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας Victoria Paris.
  • Παναγιώτης Αναστασίου: Μετά τις σπουδές του στα Τουριστικά Επαγγέλματα εργάστηκε στο Ξενοδοχείο Grecotel Casa Marron και πλέον είναι Service Manager στο ξενοδοχείο Marbella, στην Κέρκυρα.
  • Βασίλης Ντάκος: Αποφοίτησε από το τμήμα Μαγειρικής, εργάστηκε ως chef στο πασίγνωστο εστιατόριο Σπονδή, στην Αθήνα και πλέον απασχολείται στο ξενοδοχείο Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φροντίζει για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σπουδαστών, η οποία «μοιραία» τους οδηγεί σε επαγγελματική καταξίωση!

Οι καθηγητές μας προέρχονται από την «καρδιά» της αγοράς εργασίας, υπηρετώντας τον τουριστικό κλάδο από υψηλά αξιώματα. Αποτελούν τους εμπνευστές και καθοδηγητές των σπουδαστών. Οι εκπαιδευτές μας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους με περισσό ζήλο στους σπουδαστές μας, προσφέροντάς τους μία πολύπλευρη κατάρτιση.

Οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι μια καθολική προσομοίωση στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον! Υπάρχει η υποδοχή / reception του ξενοδοχείου, οι χώροι εκδηλώσεων, το bar, τα δωμάτια. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις απολαμβάνουν τα μαθήματά τους οι σπουδαστές του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων!

Αργότερα, τη «σκυτάλη» της πορείας των σπουδαστών μας παίρνει το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.  Με ένα δίκτυο συνεργατών στον τομέα του τουρισμού που ξεπερνά τις 600 εταιρίες, το Γραφείο Σταδιοδρομίας μεριμνά για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και αποφοίτων μας.

Tο Γραφείο Σταδιοδρομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καθοδηγεί τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού στη διαδικασία της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης, η οποία απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Και  οι σπουδαστές μας όχι μόνο εκπαιδεύονται στο αντικείμενό τους, αλλά διακρίνονται κιόλας!

Έτσι έλαβαν τη διάκριση του καλύτερου σπουδαστή του μήνα και οι σπουδαστές μας:

  • Σοφία Αργυρού: Bραβεύτηκε από το ξενοδοχείο Αtlantica ως η καλύτερη σπουδάστρια του τμήματός της για τον Σεπτέμβριο 2020
  • Γεώργιος Παπασπύρος:  Bραβεύτηκε ως ο καλύτερος σπουδαστής για το μήνα Αύγουστο 2020 στο ξενοδοχείο Atlantica Eleon Grand.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, νέες και δυναμικές εγκαταστάσεις και φυσικά σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό!

Στόχος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η συνεχής τροφοδότηση της αγοράς εργασίας με νέους ολοκληρωμένους επαγγελματίες!