Ανανέωση Συνεργασίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – BATTLENET 3D

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προχώρησε σε ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας με την πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming station στην Ελλάδα, τη Battlenet 3D.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προάγει την καινοτομία και προωθεί την ψηφιακή κουλτούρα και για αυτό συνάπτει δυναμικές συνεργασίες με τη βιομηχανία του gaming.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι δύο εταιρίες προγραμματίζουν μια σειρά από κοινές δράσεις, που περιλαμβάνουν e-sports events, gaming tournaments, εξειδικευμένα masterclasses, webinars, διαλέξεις, διαγωνισμούς, αλλά και giveaways με έπαθλα υποτροφίες σπουδών.

Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα τη συμμετοχή σπουδαστών σε δραστηριότητες της Battlenet, από τις οποίες θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και την απασχόληση σπουδαστών και αποφοίτων σε  θέσεις πρακτικής άσκησης  ή εργασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας.

Η φιλοσοφία της ανάπτυξης των καταστημάτων της Battlenet βασίζεται στην μετεξέλιξη των κλασικών Internet Cafe, σε πολυχώρους διασκέδασης, με παροχές για όλη την οικογένεια και κάθε ηλικία εστιασμένους, όμως πάντα στην παροχή ενός ολιστικού gaming experience.

Με τη δυνατότερη ομάδα τεχνικών, gamers και marketing έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή 3D εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα, η αλυσίδα Βattlenet 3D διαθέτει 59 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι η μόνη εταιρία που συνεργάζεται στενά με μεγάλους κατασκευαστές Gaming Hardware όπως η ASUS, η NVIDIA, η Ιntel και η AMD.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξελίσσεται συνεχώς, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό, ακολουθώντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και διοχετεύοντας όλα τα τελευταία δεδομένα στη σπουδαστική κοινότητα.